ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies!

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας δίνουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι αποδέχεστε την χρήση.

Αποδέχομαι

Kalymnos rock climbing

Η Κάλυμνος έχει γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για αναρρίχηση Η μοναδική ποιότητα της πέτρας μας, η εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στα αναρριχητικά πεδία σε συνδυασμό με τον καλό κλίμα και την ζεστή φιλοξενία των ντόπιων έχουν κάνει την Κάλυμνο ιδιαίτερη στους αναρριχητές.

Κάλυμνος σφουγγάρια

H Κάλυμνος είναι γνωστή σαν το νησί των σφουγγαράδων. Στην Πόθια υπάρχουν εργαστήρια που επεξεργάζονται τα σφουγγάρια, τα ψαλιδίζουν, τα καθαρίζουν και τα εμπορεύονται. Στο ναυτικό μουσείο υπάρχουν εκθέματα που παρουσιάζουν την ιστορία του σφουγγαριού και των καταδύσεων.Καταδύσεις στην Κάλυμνο Το νησί των σφουγγαράδων χρωστά μέρος της φήμης του στο βάθος της θάλασσας. Γι 'αυτό είναι ο αγαπημένος προορισμός για τους λάτρεις της κατάδυσης και του ψαροντούφεκου. Ενώ οι υπέροχες παραλίες της, με τις πεντακάθαρες ακτές και τα κρυστάλλινα νερά μπορούν να χαλαρώσουν τους επισκέπτες. Οι τουριστικές υποδομές του νησιού γίνονται όλο και καλύτερες κάθε χρόνο και ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις, προσφέροντας τα πάντα. Άνεση, διασκέδαση, γαστρονομικές απολαύσεις, κ.α.