ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies!

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας δίνουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι αποδέχεστε την χρήση.

Αποδέχομαι

Από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας - Ελ.Βενιζέλος.

Ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στην Κάλυμνο είναι αεροπορικώς .Η πτήση από το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας διαρκεί 45 λεπτά με αεροσκάφος των Ολυμπιακών Αερογραμμών (ΟΑ) από και πρός την Αθήνα .Για το αεροδρόμιο της Καλύμνου ο IATA κωδικός είναι JKL και οι πτήσεις πραγματοποιούνται καθημερινά.

Με Πτήση στην Κώ - μέσω του λιμανιού στο Μαστιχάρι.

Η πτήση για την Κώ (ΙΑΤΑ κωδικός : KGS) διαρκεί 35-40λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας.

Φτάνοντας στην Κώ πηγαίνετε στο λιμάνι του Μαστιχαρίου,που απέχει ελάχιστα από το αεροδρόμιο,και έπειτα πάρτε το πλοίο για την Κάλυμνο.
Το ταξίδι με το πλοίο "Κάλυμνος Star" διαρκεί περίπου 15-20 λεπτά.

Από το νησί της Ρόδου.

Από το νησί της Ρόδου μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στο Πλοίο της γραμμής ή σε ένα μικρότερο και γρηγορότερο πλοίο.Το ταξίδι διαρκεί από 3 έως 5 ώρες.Η άλλη σας επιλογή είναι με πτήση μέσω Κώ η΄ μέσω των γύρω νησιών.

Από το λιμάνι του Πειραιά

Ένας συναρπαστικός και αυθεντικός "ελληνικός" τρόπος ταξιδιού. Ταξίδια άμεσα και φθηνότερα.

Τα πλοία είναι μεγάλα και άνετα και με δυνατότητα επιλογής θέσης.Οι καμπίνες είναι διαθέσιμες για μέχρι και 4 άτομα. Το ταξίδι διαρκεί περίπου 10 ώρες.

Θα βρείτε καθημερινές ανταποκρίσεις με πλοία απο τα νησιά Ρόδο,Κώ,Λέρο και Πάτμο και σε μικρότερη συχνότητα από την Αστυπάλαια, Σάμο, Αγαθονίση, Νίσυρο, Σύμη, Αμοργό ,Μυτιλήνη, Πάρο, Νάξο και Σαντορίνη.