Όροι χρήσης

Αυτοί είναι οι όροι και οι προϋποθέσεις για την ενοικίαση του σκάφους.

Αυτοί είναι οι όροι και οι προϋποθέσεις για τις κρατήσεις στο Ξενοδοχείο Πλάζα. Η σύμβαση μεταξύ των μερών γίνεται με τους όρους που περιγράφονται εδώ. Επειδή οι Όροι και προϋποθέσεις μας περιέχουν νομικές υποχρεώσεις, σας ενθαρρύνουμε να τις διαβάσετε προσεκτικά. Αποτελούν τη βάση στις οποίες οι κρατήσεις γίνονται δεκτές από το Ξενοδοχείο Πλάζα. Με τη χρήση του www.plazahotel.gr ή οποιασδήποτε συνεργαζόμενης ιστοσελίδας, συμφωνείτε να δεσμεύεστε νομικά από αυτούς τους όρους, οι οποίοι θα ισχύουν αμέσως. Το Ξενοδοχείο Πλάζα μπορεί να αλλάξει ή να τροποποιήσει αυτούς τους Όρους χρήσης ανά πάσα στιγμή.

  • Ασφάλεια συναλλαγών: Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Alpha e-Commerce» της Eurobank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
  • Λογαριασμοί χρηστών: Πρέπει να δημιουργήσετε έναν προσωπικό λογαριασμό και να δώσετε πληροφορίες για τον εαυτό σας, προκειμένου να χρησιμοποιήσετε ορισμένες από τις λειτουργίες του ιστότοπου ώστε να κάνετε κράτηση για εκδρομές. Είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας του κωδικού πρόσβασης του λογαριασμού σας. Είστε επίσης υπεύθυνοι για όλες τις δραστηριότητες που συμβαίνουν σε σχέση με το λογαριασμό σας. Συμφωνείτε να μας ειδοποιήσετε αμέσως για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού σας. Έχουμε το δικαίωμα να κλείνουμε τον λογαριασμό σας οποιαδήποτε στιγμή για λογικούς λόγους.
  • Περιεχόμενο ιστότοπου: Μπορείτε να συνεισφέρετε στον ιστότοπο με διάφορους τρόπους, όπως η εγγραφή σχολίων και η μεταφόρτωση φωτογραφιών, («Περιεχόμενο»). Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το περιεχόμενό σας με διάφορους τρόπους, συμπεριλαμβανομένης της προβολής του στον ιστότοπο, τη διανομή του και τη χρήση του σε διαφημίσεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να καταργήσουμε το ακατάλληλο περιεχόμενο από τον ιστότοπο και είστε πλήρως υπεύθυνοι για το περιεχόμενό σας αν παραβιάζει δικαίωμα τρίτων, δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικό σήμα, ιδιωτικό απόρρητο ή δικαίωμα ιδιοκτησίας. Εάν χρησιμοποιούμε το περιεχόμενό σας σε οποιεσδήποτε διαφημίσεις, δεν δικαιούστε καμία αποζημίωση.
  • Πληρωμή: Το Ξενοδοχείο Πλάζα αποδέχεται όλες τις μεγάλες πιστωτικές κάρτες και δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για την επεξεργασία των πληρωμών με πιστωτικές κάρτες. Η πλήρης πληρωμή με πιστωτική κάρτα απαιτείται για την κράτηση. Η πληρωμή θα έχει ως αιτιολογία το Ξενοδοχείο Πλάζα στην δήλωση της πιστωτικής κάρτας σας. Δεν υπάρχουν επιστροφές χρημάτων μετά την έναρξη μιας περιοδείας ή υπηρεσίας ή σε σχέση με οποιοδήποτε πακέτο, διαμονή, γεύματα ή άλλες υπηρεσίες που χρησιμοποιήθηκαν.
  • Πληροφορίες δραστηριοτήτων:  Μπορούμε, κατά τη διακριτική μας ευχέρεια, να απαιτήσουμε από οποιοδήποτε άτομο να αποχωρήσει από οποιαδήποτε δραστηριότητα εάν θεωρήσουμε τις πράξεις του ή την συμπεριφορά του προσβλητική ή ενοχλητική προς άλλους επιβάτες και δεν θα έχουμε καμία περαιτέρω ευθύνη. Διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε οποιεσδήποτε εκδρομές λόγω έλλειψης ζήτησης (ελάχιστος αριθμός ατόμων για να ισχύει μια εκδρομή είναι 6). Διατηρούμε επίσης το δικαίωμα να αλλάξουμε ανά πάσα στιγμή οποιαδήποτε τιμή, τόπο επισκέψεων ή δρομολόγιο λόγω απρόβλεπτων περιστάσεων. Θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενημέρωση των επιβατών πριν από τυχόν τροποποιήσεις που κρίνονται απαραίτητες.
    Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε επιβάτης δεν εμφανιστεί για οποιονδήποτε λόγο, η ευθύνη βαραίνει τον ίδιο. Σε περίπτωση που ο επιβάτης δεν φθάσει ή φθάσει αργά στο σημείο εκκίνησης ή κατά τη διάρκεια της εκδρομής, τότε δεν μπορεί να συμμετέχει και το Ξενοδοχείο Πλάζα δεν φέρει καμία ευθύνη.
  • Φαγητό και Ποτό: Προς το συμφέρον της ασφάλειας και της άνεσης όλων των επιβατών, σας ζητάμε να μην φέρετε ζεστό φαγητό ή ποτά στο σκάφος.
  • Παιδιά ηλικίας 4-12 ετών: Τα παιδιά κάτω των δεκαεπτά ετών πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα.
  • Χαμένη περιουσία: Το Ξενοδοχείο Πλάζα θα κάνει την κάθε δυνατή προσπάθεια για να εντοπίσει και να σας επιστρέψει τα χαμένα σας περιουσιακά σας στοιχεία, παρόλαυτά δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για αντικείμενα που μένουν στο σκάφος. Τα αντικείμενα που βρέθηκαν θα συλλέγονται από το προσωπικό μας, για όσους συμμετέχουν στις εκδρομές μας.
  • Προσωπική ασφάλιση: Δεν περιλαμβάνεται. Συζητήστε το με τον ταξιδιωτικό σας ή τον ασφαλιστικό σας πράκτορα.
  • Αποσκευές: Σε δραστηριότητες που έχουν διανυκτέρευση δικαιούστε μια βαλίτσα που δεν υπερβαίνει τα 20kg (44lb) σε βάρος. Μια μικρή ποσότητα χειραποσκευών είναι επιτρεπτή. Οι αποσκευές μεταφέρονται με δική σας ευθύνη και πρέπει να συλλέγονται από τον πελάτη.
  • Τι περιλαμβάνουν οι τιμές: Αυτό αναφέρεται συγκεκριμένα σε κάθε σελίδα εκδρομής.
  • Γενικοί όροι: Κάθε δραστηριότητα λειτουργεί σε επαρκή ζήτηση. Σε περίπτωση κλεισίματος των «Σημείων ενδιαφέροντος» ή σε συνθήκες δυσμενών καιρικών συνθηκών που εμποδίζουν την εκδρομή, θα γίνει κάθε προσπάθεια να αντικατασταθεί από μια εναλλακτική λύση, αλλά η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να τροποποιήσει τις εκδρομές.
    Κανένας υπάλληλος ή δικός μας πράκτορας δεν μπορεί να μεταβάλλει τις συνθήκες μας και οποιαδήποτε τέτοια τροποποιημένη παραλλαγή θα είναι άνευ αντικειμένου εκτός εάν έχει υπογραφεί από έναν από τους διευθυντές μας. Όλα τα θέματα που αφορούν αυτή την κράτηση θα υπόκεινται στον Ελληνικό Νόμο.
  • Πολιτική ακυρώσεων: Εκτός εάν δηλώνεται διαφορετικά, η Περιήγηση ή το πακέτο ή οποιοδήποτε προϊόν που ακυρώθηκε χωρίς την απαιτούμενη προειδοποίηση υπόκειται σε τέλος ακύρωσης σύμφωνα με την ακόλουθη κλίμακα:
    Σύντομες περιηγήσεις: για ημερήσιες και μισής μέρας περιηγήσεις, επιστροφή χρημάτων θα γίνει εάν η ακύρωση γίνει μέχρι και 48 ώρες πριν από την ημερομηνία και ώρα έναρξης της υπηρεσίας. Στην τυχόν ακύρωση εντός 2 ημερολογιακών ημερών πριν από την έναρξη των υπηρεσιών θα υπάρξει χρέωση με ακυρωτικά 100% (χωρίς επιστροφή χρημάτων).
    Πολυήμερες περιηγήσεις – Πακέτα: Για πολυήμερες περιηγήσεις ή πακέτα μπορείτε να ακυρώσετε την κράτησή σας έως και 14 ημέρες πριν αρχίσει η υπηρεσία. Δεν θα υπάρξει επιστροφή χρημάτων για ακυρώσεις που έγιναν λιγότερο από 14 ημέρες πριν από την έναρξη της υπηρεσίας.
    Ιδιωτικές & Ειδικές περιηγήσεις:
    – Ακύρωση πέραν των 30 ημερολογιακών ημερών πριν από την έναρξη των υπηρεσιών, πλήρης επιστροφή χρημάτων.
    – Ακύρωση μεταξύ 30 και 16 ημερολογιακών ημερών πριν από την έναρξη των υπηρεσιών: Θα χρεωθείτε το 30% του συνολικού κόστους της υπηρεσίας.
    – Ακύρωση μεταξύ 15 και 7 ημερολογιακών ημερών πριν από την υπηρεσία: θα χρεωθείτε με 50% του συνολικού κόστους της υπηρεσίας.
    – Ακύρωση μεταξύ 6 ημερών έως την ημέρα της έναρξης των υπηρεσιών: Θα χρεωθείτε το 100% του συνολικού κόστους της υπηρεσίας (καμία επιστροφή χρημάτων).

Πολιτική απορρήτου